Trouwreportage.

 

Journalistieke reportage
Of je nu een danseres bent die ik een aantal dagen fotografeer of een stel dat ik een aantal uur volg gedurende een trouwdag, het maakt niet uit voor mijn benadering. Ik maak een journalistieke reportage. Ik maak weinig geposeerde foto’s. De mooiste beelden komen juist van de momenten dat ik op de achtergrond kan blijven en jullie niet op mij letten. Zoals de foto hierboven bijvoorbeeld. Ik wil zoveel mogelijk momenten fotograferen en zorg ervoor dat jullie een mooie selectie krijgen die het verhaal van jullie trouwdag vertelt. Meer foto’s vind je hier.

 

Verrassende momenten
De foto met een bruidspaar tussen nietsvermoedende badgasten op een bankje, is natuurlijk wel geposeerd maar toch onverwacht. Het bruidspaar zag twee lege plekken op de bank en zei: ‘Daar gaan wij even zitten’. De andere mensen waren, net als ik, zowel verrast als geamuseerd, zoals aan hun gezichten te zien is. Het levert een foto op waar je misschien net even langer naar kijkt, die vragen bij je oproept. Een foto waarbij het verhaal niet helemaal duidelijk is, zodat je het zelf in kunt vullen. Een foto die een trouwreportage net even iets extra’s geeft. 

Kijken naar mensen
Ik zoek graag naar dergelijke momenten. Op straat fotograferen is een project van mij dat altijd doorloopt. Regelmatig ga ik naar Amsterdam of een andere grote stad om met mijn camera door de straten te lopen, op zoek naar mooi licht en mooie momenten. Straatfotografie vind ik op zichzelf al heel mooi om te doen, maar bijkomend voordeel is dat ik steeds beter ga kijken naar mensen en situaties. Wanneer staan mensen in mooi licht, wat is het juiste moment om af te drukken, wat is een interessante situatie. 

Ontroerende foto’s
Daardoor helpt mijn straatfotografie mij enorm bij trouwreportages. Ik kijk de hele dag naar wat er om mij heen gebeurt en of het een mooie, grappige, interessante of ontroerende foto kan opleveren. Daarom vind ik trouwfotografie ook zo leuk, ik mag gewoon de hele dag doen wat ik het liefste doe: op zoek gaan naar mooie foto’s, terwijl jullie veranderen in een officieel ‘stel’.

Trouwreportage vanaf € 875,-
Dit is inclusief een voorgesprek, zes aaneengesloten uren fotografie, toegang tot een online pagina met een selectie van de foto’s voor 3 maanden en 200 tot 300 digitale bestanden in hoge resolutie. Dit is een richtprijs want geen trouwdag is hetzelfde. Ik maak graag een offerte toegesneden op jullie trouwdag en jullie wensen.