Persoonlijk portret.

Verandering vastleggen
In één portret laten zien waar verandering over gaat, kan dat wel? Waarschijnlijk niet voor buitenstaanders. Maar mijn doel is dat jij een foto ziet die over jouw verandering gaat. Want als je het portret ziet, dan zie jij waar de foto over gaat. Jij weet wat je toen dacht, wat je toen doormaakte, wat je blij maakte of zo verdrietig, wat je om je heen zag, hoe we op die plek kwamen en waarom we juist daar waren. Verandering kan steeds iets anders zijn en wat voor de één een kleinigheid is kan voor de ander een enorm obstakel zijn of juist een grote bron van vreugde.

 

Jouw verhaal
Liefde, blijdschap, verdriet, rouw en hoop. Misschien geven die woorden wel de richting aan naar wat ik in het portret wil vangen. Of je nu een nieuw huis hebt, de man/vrouw van je leven gevonden hebt, een kind krijgt, burn-out bent, een dierbare verliest, er hoort altijd een gevoel bij. En het lijkt mij zo mooi om dat gevoel dan vast te leggen. Niet per se heel uitgesproken en duidelijk, maar subtiel en zichtbaar voor jou alleen.

 

Extra laag
Het portret zal jouw verhaal vertellen en mijn kijk op het leven. Mijn ervaringen en mijn manier van fotograferen zullen een laagje vormen in dat verhaal. Dat laagje zorgt ervoor dat mijn portretten zijn zoals ze zijn. En als dat laagje je bevalt, als mijn foto’s en wat ik hierboven verteld heb, je aanspreken, dan moeten we elkaar misschien eens spreken over het maken van een portret.

 

Gedichtje
Als je wilt kan ik een klein gedichtje schrijven bij de foto. Dat vertelt dan iets over het verhaal dat in de foto zit. In mijn portfolio vind je hier voorbeelden van.

Een portret kost € 225,- 
Dit is inclusief ideeën uitwisselen via de mail, een gesprek op locatie en de fotoshoot. Dit alles zonder haast.
Je mag 5 foto’s uitzoeken. Wil je meer dan 5 foto’s dan kost iedere extra foto € 25,- (inclusief BTW).

 

Een portret met gedicht kost € 295,- 
Dit is inclusief ideeën uitwisselen via de mail, een gesprek op locatie en de fotoshoot. Dit alles zonder haast.
Je mag 5 foto’s uitzoeken en bij één van die foto’s (uiteraard geef jij aan bij welke) schrijf ik het gedichtje.
Wil je meer dan 5 foto’s dan kost iedere extra foto € 25,- .

* De prijs is exclusief reiskosten als ik verder dan 40 km van postcode 1832 AC moet reizen.

Klik (tik) op foto om de galerij te bekijken.