Bruidsfotografie

Ik maak niet teveel foto’s van poserende mensen. Ik neem vooral foto’s van wat er echt gebeurt. Ik loop rond, probeer zoveel mogelijk op te gaan in de achtergrond en maak zo mooi mogelijke foto’s. Van dingen die jullie als bruidspaar zelf zien en doen en van dingen waarvan jullie geen weet hebben totdat jullie de foto’s bekijken. Er gebeurt zoveel op zo’n dag.
Alle elementen die er toe doen probeer ik in mijn foto’s te krijgen. Grappige momenten, emoties, spelende kinderen, de aankleding van de dag, de plekken die we aandoen, de ongemakkelijke momenten en jullie geluk. Kortom, alles wat een trouwerij zo bijzonder maakt. Dat wil ik vastleggen, zodat het hele verhaal zich weer ontvouwt zodra jullie de trouwfoto’s zien.

Neem contact op voor vragen, een afspraak of een offerte.

Pré-wedding

Voorafgaand aan een bruids­reportage is er een pré-wedding fotoshoot mogelijk. We gaan één tot anderhalf uur op stap op zoek naar mooie plekjes en goed licht om jullie zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. De locatie bepalen we in overleg.

Behalve dat de fotoshoot leuk is om te doen is het ook een handig hulpmiddel om te kijken of we het een beetje met elkaar kunnen vinden en om mijn fotokwaliteiten te beproeven. Nodigen jullie mij na deze sessie uit om ook de bruidsreportage te komen fotograferen, dan krijgen jullie 100 euro korting op die reportage.

Nieuw is de mogelijkheid om mij een reportage te laten maken van gebeurtenissen die voor de trouwerij gebeuren maar die bijna nooit in beeld gebracht worden. Zoals het passen van kleren. Hiernaast zie je Deborah en Frank.

En stellen die niet gaan trouwen zijn natuurlijk net zo welkom voor een leuke fotoshoot.

Neem contact op voor vragen, een afspraak of een offerte.

Het passen van de trouwkleding (klik op de foto om hem groter te zien).