Kinderfotografie

Welke ouder doet het niet: het fotograferen van hun eigen kinderen. Maar dan merk je meestal ook dat het nog niet zo makkelijk is om een jong kind goed op de foto te krijgen. En vaak is dat prima. Je maakt de foto omdat het een leuk moment is en je niet omdat je van plan bent een kunstwerk te maken. Maar zo af en toe is het best leuk om een paar mooie, scherpe en goed belichte foto’s te hebben om aan de muur te kunnen hangen of weg te geven aan opa’s en oma’s. Misschien wordt het dan tijd om mij in te schakelen.

Een reportage bij je thuis of op een locatie naar keuze kost € 125,- (binnen een straal van 25 km vanaf het centrum van Alkmaar bereken ik geen reiskosten, daarbuiten € 0,25 per kilometer).

Na de reportage zet ik binnen een paar dagen een galerij met 25 tot 50 foto’s online waaruit je 2 foto’s mag uitzoeken. Je krijgt hiervan het hoge resolutie bestand digitaal toegestuurd in kleur en zwart-wit. Wil je meer foto’s uit de galerij dan kost dat €10,- per foto.

Wil je dat ik de foto’s laat afdrukken op papier of op decoratiemateriaal voor aan de muur, zoals canvas of achter perspex, dan kan dat in overleg.

Naast foto’s met natuurlijk licht kan ik ook foto’s maken in een studio-opstelling. Ik kan deze mobiele studio bij u thuis opbouwen. De kosten van een reportage zijn dan €175,-. Verder gelden dezelfde voorwaarden als hierboven.

Neem contact op voor vragen, een afspraak of een offerte.